Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hányszor kell egy héten kakilni?

Hányszor kell egy héten kakilni?

Figyelt kérdés
Minden nap kéne? Mi az ami még jó? Egy ember(orvos) mondta eddig hogy ha egy héten csak egyszer megyünk nagyvécézni az még jó, de rajta kívül mindenki azt mondja hogy az az egészséges ha minden nap elmegyünk. Én keveset eszek lehet ezért csak egyszer szoktam kakilni egy héten de volt már olyan is hogy nem kellett egész héten.
2010. ápr. 20. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én minden reggel kakilok, de valamikor este is
2010. ápr. 20. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Erről állandóan megy az észosztás hogy hányszor kell (mi az hogy kell??), de még senki nem tudott mutatni olyan embert, akinek bármilyen baja lett volna attól, ha hetente 1x megy.
2010. ápr. 21. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Szerintem a heti egy már tényleg nem egészséges, én személy szerint minden nap nagyvécézek...És nem vagyok sovány (sőt...), nem is eszek keveset.Akkor most nekem van bajom, vagy mi?:D

Amúgy ez valamilyen szinten tényleg egyénfüggő...

2010. ápr. 22. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!