Hányszor jártok egy nap kakilni?
Figyelt kérdés
És milyen a székletetek?2009. dec. 10. 14:43
1/21 anonim válasza:
általában egyszer. normális. amolyan se nem híg, se nem kemény. olyan középút. néha rámjön este is, de olyankor csak kicsit és keményebbet.
3/21 anonim válasza:
1x, barna, tömör, majdnem szagtalan.
4/21 anonim válasza:
Naponta? Hát én csak hetente szoktam egyszer. Normálisat.
5/21 anonim válasza:
1x és normális .. de mostanába napi 1x er amugy kb 2 hete egy ideig max hetente 2 x er nagy wc-ztwm .. :/
6/21 anonim válasza:
Napi 1-2x, attól függ mennyi rostot eszek egy nap. Normális.
7/21 anonim válasza:
Minden reggel. Régebben éveken át csak minden második vagy harmadik nap volt székletem, aztán kaptam egy jó tanácsot, hogy ébredés után igyak meg egy pohár tiszta meleg vizet. No azóta nincs olyan reggel, hogy ne lenne székletem. és a meleg víz se olyan rossz, már megszoktam. Rosszabb lenne,ha nem lenne székletem.
8/21 anonim válasza:
egyszer, de valamikor kétszer. barna:)
10/21 anonim válasza:
2x egy nap általában és a székletem büdös és barna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!