Futás közben nagyon fáj a térdem. Mit tegyek?
Mostanában futás közben nagyon fáj a térdem úgy hogy behajlítani is kellemetlen. Már elég régóta tájfutok, előtte ugróköteleztem amitől fájni kezdett a térdem szóval más sport után néztem. Azóta elkezdtem térdszorítót hordani, amit sportolás közben hordok de ez mostanában már nem elég. A gyerekorvos felett nekem proenzi krémet szoktam is használni de nem nagyon érzem rajta hogy használna. Szerintetek lehet hogy csak a növekedés vagy valami porcleválás? Amúgy nem vagyok túlsúlyos.
14/L
Nem az lehetett a gond hogy bemelegítés nélkül hirtelen nagy megerőltetésnek tetted ki? Például több napos ülés után egyből sok futás vagy ugrókötelezés.
Amikor tavasszal előszedi mindenki a biciklit, akkor volt már úgy hogy egyből valami nagyobb távot tettem meg vagy széllel szemben nem túl nagyot. Utána fájt a térdem majd elég lassan de elmúlt. De amíg fájt addig igyekeztem pihenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!