Kellene még fogynom?
Figyelt kérdés
161 cm vagyok, 19 éves nő.
65 kg-ról fogytam le 56-55-re a nyáron.
Szerintetek ez így már jó?
2016. aug. 19. 08:23
1/5 wazzeg877 válasza:
Az számít neked jó e,ha jól érzed magad :)
És ilyen téren soha ne akarj megfelelni másoknak,élj úgy ahogy neked tetszik ne úgy ahogy mások elvárják,ez a te életed
2/5 A kérdező kommentje:
Egészségileg voltam rá kíváncsi, a BMI-m a normálban van :)
Én még fogynék, olyan 50-re, mert voltam annyi és tetszett :)
Amúgy sokat sportolok, és normálisan eszem, egészségesen. Nem vagyok a diéták meg az éheztetés híve :)
2016. aug. 19. 08:59
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó. Ha egészségesen étkezel és sportolsz, normális súlyra fogsz beállni. Az egészséges súlyod sok mindentől függ, pl. mennyi rajtad az izom. Ha tetszel így magadnak, nem kell fogynod.
4/5 A kérdező kommentje:
izmosabb alkat vagyok, de ez nem mindig tetszik, formás is vagyok, de van még felesleg, ezt le szeretném még dolgozni
2016. aug. 20. 13:32
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez így már nagyon is jó. A nők teste - tetszik, nem tetszik - eredendően több zsírt kell tartalmazzon az egészség megőrzéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!