Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez hogy lehetséges?

Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

18 èves vagyok nagyon szeretek hason aludni. Arra keltem nemrèg hogy majdnem megfulladtam alvás közben. Nem volt semmi a számban. (Pl rágó)

Soha nem fordult velem elő ilyen mèg ès tökre furcsán veszem a levegőt mintha lenne mèg lenne ez a fèlrenyelős köhögőèrzès..

Mi ez? Ennyire rossz a hason alvás vagy talán valaki aztkívánta fulladjak meg?:P

2016. aug. 16. 13:42
 1/7 anonim válasza:
Ezért nem ajánlják annyira a hason alvást, mert sokan fulladoznak/rosszul alszanak tőle. A leginkább ajánlott a háton vagy oldaladon és térded kispárnával kitámasztva.
2016. aug. 16. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
De èvek óta így alszom ès sosem fordult elő ez. Gerincferdülèsem is van ami nem tudom mitől alakult ki. Háton annyira sokáig aludtam hogy már nem megy,oldalt mèg de hason alszom el a legjobban:(
2016. aug. 16. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy véletlenül úgy fordítottad a fejed, hogy belefordítottad a párnába? Így nem volt szabad az orrod, szád.
2016. aug. 16. 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem emlèkszem aludtam

De nagyon megijedtem azthittem megfulladok úgy köhögtem utána:(

2016. aug. 16. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem kell mindjárt rosszra gondolni, lehet, hogy csak belerepült egy lódarázs, vagy belemászott egy nagy pók és attól fulladoztál.

(Apropó, sosem értettem, hogy hogyan tudják sokan nagy biztonsággal kijelentei, hogy éjjel milyen pózban alszanak, mikor kb az elalvás előtti perceket, meg a felkelés kori állapotot ismerik csak, a közte lévő 8 órát a 40 helyváltoztatással meg nem.)

2016. aug. 16. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán csak túl savas ételt ettél,és a sav fojtogatott.
2016. aug. 17. 08:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Főleg hogy egy 1 órás dèlutáni alvásról van most csak szó
2016. aug. 20. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!