Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm mind a ketten hetedikesek vagyunk ès osztálytársak.neki van egy negyedikes testvère ès nekem az egyik naprol a másikra megtetszett.nemtudom hogy mèg egymáshoz sem szoltunk de komolyan mèg közelről nem is láttuk egymást.aztán valahogy láttam rola kèpet telon ès megtetszett.elmentem èrte a barátnőmmel a suliba ő negyedikes ès más iskolába jár mint mi.mègjobban megtetszett ès latni rajtam hogy olyan kis szelid,kedves fiu,nincs kèszen egy kapcsoltara pedig nekem nagyon tetszik.olyan szèp barna,mèlyen ülő szemei vannak.nagyon szereti barátnőmet ugye ő a testvère. A barátnőm tudja hogy tetszik a "kistesoja" szerintrm ossze akar hozni vele :D most mit csináljak? Járni akarok vele.ès engem nem zavar a korkülönbsèg hogy egy hetedikes egy negyedikessel mit csináljak lèpjek? De szerintem nem tetszek neki vagy nemtudom közelről mègcsak most látott először2015. máj. 8. 16:35
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz kategórièr
2015. máj. 8. 16:37
2/6 anonim válasza:
Nincs itt semmi probléma.
Várd az infokat a barátnődtől hogy tetszel-e a tesójának.
Egyenlőre ennyi aztán majd meglátod hogyan tovább.
4/6 anonim válasza:
Még csak negyedikes, te is csak hetedikes vagy. Szerintem egyikőtök sincsen készen egy kapcsolatra, leginkább ő nem. Majd később kevésbé fog látszani ez a korkülönbség, de most necces.
14/L
5/6 anonim válasza:
Persze mindketten fiatalok vagytok, na és ?
Nyilván nem intenzív nemi életet fogtok élni hanem csókolóztok, ölelkeztek. Ha bármilyen boldog pillanatot tudtok egymásnak okozni azonnal élni kell a lehetőséggel.
6/6 anonim válasza:
mudhafucka atyaúristen egy 7.es egy kis 4.-es pöccsel akar járni? 4.-be még nem az aki késöbb is lesz, ezt ne felejtsd el! gondolom még a hangja se mutál,és ha összejönnétek mit csinálnátok? szex kilőve, csók is (kivéve ha cigányok vagytok, mert ott megeshet minden)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!