A Paypalt nem ismerem. Mi lehet az hogy a számlaszámnál kiirja uncornfired? Nem bankkártya hanem folyószámlám van az Otpnél. Lehetséges hogy Ott is próbaterhelés hiányzik? Kérem segitségeteket!
Ha a Paypalnál az Otp számlaszámot adtam meg mit jelent az uncornfied?
Milyen számláról milyenre kell küldenem pènzt? Pl: Otpről az Unicreditre? Mert a Paypalnál azt irta ki az adatoknál.
A gond az Otp számlámra jöhet pènz de küldeni az unicredit felè nem tudok.
Ha Postán utalok át pènzt az uncredit felè azt jóvá irják ha a csekken ráirom az Otp számlaszámom?
Mennyit kell átutalni?
A választ előreis köszönöm.
Miért nem tudsz átutalni? Ezt nem értem.
A posta nem jó, csak a saját számláról történő átutalás. Egyébként nem kötelező ezt a megerősítést megcsinálni, ennek csak akkor van jelentősége ha a számádra akarsz utalni a Paypalról.
Tehát a Paypal megerősitès nèlkül fogadhat külföldi cègtől pènzt azaz a fizetèsem?
Ez az összeg az Otp számlámra megy?
Az a gond hogy korlátozó gondnokság alatt vagyok ez egyszeri kereset de beleegyezèssel dolgozom.
Tehát megerősitès nèlkül is az Otp számlán lesz az összeg?
Értem. Sajnos akkor kell a megerősítés tudtommal.
Lehet, hogy akkor célszerűbb lenne közvetlenül az OTP számlára kérni a pénzt és kihagyni a Paypal-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!