Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A haziorvosom olyan gyogyszert...

A haziorvosom olyan gyogyszert irt fel nekem aza neve Extravalerianic ez mire van?

Figyelt kérdés
Mert voltam ekgkon es mind negativak lettek,tehat jok,de a tuneteim nem multak es panikos is vagyok,es felirta ezt a gyogyszert az mondta ez lenyugtat es majd a tuneteim se fogom erezni,ez igy is van ha szedem de azt szeretnem kerdezni ez most idegeimre adta,hogy nyugodjak vagy szivgyogyszer amugy akinek kell privatba tudok kepet kuldeni rola.

2016. aug. 9. 23:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez lényegében nem is gyógyszer, csak egy étrend-kiegészítő.
2016. aug. 10. 00:17
 12/18 A kérdező kommentje:
De sport mehet attol nem? Mondjuk irtam,hogy csak akkor szedem amikor mar tenyleg nagyon panikos vagyok
2016. aug. 10. 00:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Mehet emellett bármi szerintem. Csak azt nem értem, mi a fenéért nem kérdezted meg ezekről az orvost? Az ember nem azért megy orvoshoz, hogy a kezébe nyomjanak egy marék tablettát, amiről azt se tudja, mire jó, hanem azért, hogy elmondják, van-e valami baja és hogyan tovább.
2016. aug. 10. 00:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem de azt mondta ez az idegeimre vannak es amit erzek arra van hogy ne erezzem,mert szoktam erezni paziches tuneteket mert szervi bajom nincs ekg szerint es az orvosok szerint
2016. aug. 10. 00:33
 15/18 anonim ***** válasza:
hát amennyit pattogsz itt a kommentben és túlspilázod ezt az egészet szerintem neked egy levél xanax kéne inkább hogy végre lenyugodj. amúgy meg gondolom volt betegtájékoztató a gyógyszerhez, olvasd el...
2016. aug. 10. 01:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Romanul irja es ki tanul romant?:))) pfuj
2016. aug. 10. 01:55
 17/18 A kérdező kommentje:
De a szuleim elolvastak es azt mondtak,hogy nyugtato es a tuneteimet nem fogom erezni amiket "erzek"
2016. aug. 10. 01:56
 18/18 A kérdező kommentje:
De mar ha panikos vagyok vagy erzem a "tuneteim" akkor inkabb nem megijedek mar hanem nem foglalkozok vele es nem szedem akkor ezt a gyogyszert de ha nagyon be vagyok panikolva csak akkor
2016. aug. 10. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!