A haziorvosom olyan gyogyszert irt fel nekem aza neve Extravalerianic ez mire van?
Figyelt kérdés
Mert voltam ekgkon es mind negativak lettek,tehat jok,de a tuneteim nem multak es panikos is vagyok,es felirta ezt a gyogyszert az mondta ez lenyugtat es majd a tuneteim se fogom erezni,ez igy is van ha szedem de azt szeretnem kerdezni ez most idegeimre adta,hogy nyugodjak vagy szivgyogyszer amugy akinek kell privatba tudok kepet kuldeni rola.2016. aug. 9. 23:02
1/18 anonim válasza:
Szerintem valami nyugtató, de Magyarországon nincs forgalomban
2/18 A kérdező kommentje:
Tudom mivel en mashol elek,azt irja rajta biofarm-cardio
2016. aug. 9. 23:14
3/18 A kérdező kommentje:
Vagyis nem is irta hanem adta,ez recept nelkuli rosszul irtam
2016. aug. 9. 23:20
4/18 A kérdező kommentje:
Meg kellett venni adott valami kicsi kartyat es azzal:)) mar en se tudom
2016. aug. 9. 23:22
5/18 A kérdező kommentje:
De ugye nem sziv gyogyszer?
2016. aug. 9. 23:43
6/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem szedem mar csak akkor ha nagyon de nagyon panikos vagyok
2016. aug. 9. 23:43
8/18 A kérdező kommentje:
Lehetseges,mert irja hatul persze mas nyelven,hogy idegessegre van meg stb es amikor en ezt beveszem akkor olyan mentolos es 5 percig erzem is a mentolt,de az ilyen nem szivre van igaz hanem nyugtat igaz? Szivet nem tudja tonkre tenni vagy ilyesmi semmi koze ugye?
2016. aug. 9. 23:59
9/18 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod szerintem. Enyhe nyugtató, stresszoldó és értágító hatása van.
10/18 A kérdező kommentje:
Biztos nem a csak ugy egy fiatalnak szivgyogyszert amikor az ekgjai jok
2016. aug. 10. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!