Bemennétek dolgozni, betegen?
Figyelt kérdés
Már lábadozok, keddtől csütörtökig hasmenésem volt de bementem dolgozni diétás étrend mellett. Huzatos helyen dolgoztam, péntekre levett a lábamról a torokgyulladás, lázzal fejfájással, mindez tegnapig. Antibiotikumot szedek jobb már de még köhögök és reggel volt egy kis lázam. Párom szerint holnap még ne menjek be de én úgy érzem be tudok.. Soknak érzem hogy péntek, szombat, hétfő meg még kedd ne dolgozzak, mit gondoltok? Egész jól vagyok, csak nem tudom birni fogom-e a tempót a munkán igy.2016. aug. 8. 22:02
11/11 anonim válasza:
Én utálom a kollégámat, aki bejön betegen. Ne legyen velem egy légtérben, ha nem egészséges. Főleg, ha nem muszáj neki bejönni.
Amúgy most elég munkaerőhiány van. Nem olyan könnyen rugdalnak ki. Meg amúgy sem tudják bent, milyen állapotban vagy.
Én tuti otthon maradnék és annak örülnék, ha más se jönne be betegen, akivel együtt kell dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!