Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Sok pofon ér mostanában, és emiatt úgy érzem hogy innom kell, és ha iszom akár csak egy sört is, akkor tényleg jobban vagyok, de nem akarom elcseszni az életemet, mert ez ha folytatódik egyre rosszabb lesz. Sajnos már kiderült, hogy annyira nem vagyok erős, hogy kijelentsem, mostantól többet nem, és minden megoldva, ezért kérdezem, mit tudnék tenni?
2016. aug. 7. 22:08
 1/3 anonim válasza:

Kelj fel egy nap úgy hogy az a nap jobb lesz.De komolyan higgy benne.Csináld azt azon a napon amit akarsz.Legyen jó napod.És utána este gondolkozz el rajta milyen jó volt.Próbálj pozitívabban élni.Csak próbáld meg.

Őszintén szólva én végtelen pesszimista ember voltam.Erre elbeszélgettem egy emberrel aki az óta nagyon jó barátom.Csak beszélgettünk és folyton mindenre mondott valamit mindig mondta hogy "ebben ez a jó... ebben az a jó.." mindig mondott mindere valamit.Erre kitaláltam valamit na amire tuti nem tud olyat mondani ami jó lehet és mondott.És csak röhögni tudtam rajta mert már vicces volt.Aztán ő is nevetett.Mondtam neki hogy te aztán pozitív ember vagy.Ő meg megkérdezte azt hogy az mit jelent.Pedig amúgy nem egy buta ember de tényleg nem tudta.Elmondtam neki.Erre mondta hogy ja tényleg igazam lehet.

Aztán este elgondolkoztam rajta és hát.. az utáni napon úgy keltem hogy jó napom lesz.Hát így vissza gondolva elég rosszul kezdődött és mindenre rámondtam hogy "na ez ezért jó" szinte már rá erőltettem magamra hogy ez ezért jó..ez meg azért.És vicces volt boldog voltam tőle.És a végére tényleg egy jó napom lett.:)

2016. aug. 7. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyd abba az önsajnálatot és szedd össze magad. Egyszerűbb mindent azzal elintézni hogy nem megy. Nem csak neked szar az élet hanem mindenki másnak. Napi 1 pohár sör nem a világ vége,az alkohol nyugtató hatással van az idegrendszerre. Ha alkoholista akarsz lenni minden áron,akkor csináld. Nem magadnak fogsz ártani vele a legtöbbet hanem a környezetednek. Csak egy önző,nyápic ember leszel a többi közül.
2016. aug. 7. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és még valami... pl sportolj,tereld el a gondolataid azzal amit szeretsz csinálni. Csak azt ne tedd amit most...
2016. aug. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!