Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a gyomorideg ellen?

Mit tegyek a gyomorideg ellen?

Figyelt kérdés
Tinédzserkorú lány vagyok, és az lenne a problémám, hogy elég gyakran idegeskedem, stresszelek alapvető dolgokon.Főleg olyan helyzetekben amikor el kell mennem otthonról,nagyon fáj a hasam ilyenkor és elég gyakran rám jön a hasmenés.Tudom,hogy néha muszáj kikapcsolódnom és elmennem a megszokott környezetemből,de annyira rosszul szoktam lenni,hogyha el kell hagynom az otthonomat.Próbálom magamat lenyugtatni,kisebb nagyobb sikerrel tudok ilyenkor a jó dolgokra koncentrálni.

2016. aug. 4. 19:05
 1/1 ka.ka.o válasza:

Miért olyan rossz elhagyni az otthonod? Félelsz valamitől?

Egyébként a stressz ellen jó egy kis sport, vagy néha tombold ki magad otthon egy kis kemény zenével, vagy ellenkezőleg: hallgass lágy, kellemes zenét. Így valamivel nyugodtabb leszel.

2016. aug. 5. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!