Mit tegyek hogy el tudjak aludni?
Figyelt kérdés
Negyed 11 óta próbálok elaludni,de nen bírok.. És már napok óta így megy..Pedig nem ittam semmit ami felpörgetne(pl. kávé,kóla).2016. aug. 2. 01:18
1/8 anonim válasza:
Igyál meg egy pohár sört, az lehet elálmosít, de ha tudod, hogy téged nem, akkor ne tedd, dobj be egy xanax-ot. ;)
2/8 anonim válasza:
Fáradj el napközbe, dolgozh, attól tuti kidőlsz majd..!
3/8 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 14 éves vagyok
2016. aug. 2. 01:24
4/8 anonim válasza:
Igyal meg egy pohar tejet,tuti alvas!:)
5/8 anonim válasza:
Hallgass halkan valami nyugtató, monoton zenét, olvasgasd a töri könyvet, igyál langyos mézes tejet, szellőztess a szobában, csinálj valamit, amiről tudod, hogy elálmosít, keress neten tippet ezzel kapcsolatban, ha még nem tetted.
6/8 anonim válasza:
És tényleg fáraszd ki magad nap közben, pl sporttal vagy bármilyen aktív fizikai tevékenységgel, meg szellemileg sem árt. A lényeg, hogy ne csak ülj a házban, menj ki a szabadba.
Amúgy mikor kelsz? Lehet, hogy csak kevesebb alvásra van szükséged.
7/8 A kérdező kommentje:
9-kor szoktam kelni
2016. aug. 2. 08:03
8/8 shiba inu válasza:
én általában uncsi matekfeladatokon szoktam gondolkodni vagy elmondom magamban a szorzótáblát(bár általában csak a feléig jutok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!