Rosszul vagyok tesi órán?
Sziasztok!
Igaz most nincs iskola, de, hamarosan kezdődik. Gimis leszek már. Eddig is rosszul voltam pl. Futás közben, elkezdtem szédülni, éreztem, hogy kevés a levegőm, hánytam utána vagy csal hányingerem volt... De volt, hogy nem kellet futnum (A tanáraim megértőek voltak nagyon) akkor kicsit jobb volt, tovább bírtam a tünetek nélkül. Mindig mondták, hogy menjünk el orvoshoz, így is volt legalább 4x voltunk ezzel a házi orvoshoz, de nem akar kiírni egy vizsgálatot sem. Szerinte, egy terheléses vizsgálaton rosszul lennék. (De akkor is mekellene nézetni) Szerintetek mit lehetne tenni? Nagyon köszönöm a válaszokat!!
az nem betegség, ha életedbe nem sportoltál, és emiatt évről évre lepülsz.
És akkor mit csináljunk? én is depressziós lennék, ha a sétán kívűl nem bírnék más sportot csinálni.
Azt meg leírtam, a tesióra nem edzés, attól nem leszel egészséges, az csak egy szintfelmérés, hogy tudjad mennyire vagy fit a többiekhez képest, és mire számíthatsz, meddig élsz.
nem mozogni kell, nem sétálni, nem futni, nem felüléseket, nem 100akármit
súlyzós edzés kell, de valószínű ez is cenzúrázva vagy lepontozva lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!