Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S.! Mit tegyek, ha...

S. O. S.! Mit tegyek, ha tesin rosszul vagyok s sok bukfenctől? Holnap újra tesi!

Figyelt kérdés
Mostanába mindíg különféle bukfenceket gyakorlunk tesin. Egész órán bukfencezünk, én meg egyszerűen rosszul vagyok tőle. Szédülök, hányingerem van, mindjárt össze esek, gyrnge, sápadt vagyok, stb! És nem csak pár percig, onnantól kezdve egész nap rosszul vagyok. Már a tanár is monfta hogy rosszul nézek ki, de csak akkor állított ki, mikor már tényleg csak nagyon kicsi választott el a hányástól és az elájulástól.Olyan rossz!!! Pendig kisebb koromban nem volt ezzel gond, hosszu utakon se voltam hányós.(most 7.es vagyok)Sürgős lenne, mert ezt már nem bírom tovább, tényleg hányás lessz a vége! Mit tehetnék?? Esetleg mivel enyhíthetném?? S.O.S.!!!! Köszi!

2016. febr. 18. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
vegyél be mondjuk 1 órával a tesi előtt B6 vitamint,az gyomornyugtató hatású,nem lesz hányingered
2016. febr. 18. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja meg a többiek azzal cikiznek hogy ,,jaaj már három bukfenctől rossz van'' :/ Kérlek segítsetek!!! :(
2016. febr. 18. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs olyanunk és holnapig már nem is lesz :( de azért köszi
2016. febr. 18. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja meg persze NAGYON szédülök (szintén egész nap) :( :(
2016. febr. 18. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha azzal foglalkozol, hogy mások mit mondanak, ki cikiznek az osztálytársaid, hát akkor várd meg amíg elvisz a mentő . Kérj felmentést bukfencből .
2016. febr. 18. 20:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem foglalkozok vele, meghát azér a mentő nem fog elvinni :D max hazaküldenek.De nem kapk felmentést, nagyon kemény a tanár ráadásul kb ő is úgy àll hozzá mont a többiek(de legalább észreveszi hogy rosszulvagyok) de megoldás itt cssk a rosszullét enyhítése lehet. :/
2016. febr. 18. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Még nindug várom a válaszokat!:/ Léci segítsetek! Köszi!
2016. febr. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!