Rosszul vagyok tesi órán?
Sziasztok!
Igaz most nincs iskola, de, hamarosan kezdődik. Gimis leszek már. Eddig is rosszul voltam pl. Futás közben, elkezdtem szédülni, éreztem, hogy kevés a levegőm, hánytam utána vagy csal hányingerem volt... De volt, hogy nem kellet futnum (A tanáraim megértőek voltak nagyon) akkor kicsit jobb volt, tovább bírtam a tünetek nélkül. Mindig mondták, hogy menjünk el orvoshoz, így is volt legalább 4x voltunk ezzel a házi orvoshoz, de nem akar kiírni egy vizsgálatot sem. Szerinte, egy terheléses vizsgálaton rosszul lennék. (De akkor is mekellene nézetni) Szerintetek mit lehetne tenni? Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Telefonról írtam: csal helyett csak
Mekellene nézteni helyett megkellene
Elnézést!
Válts háziorvost. Szabadon választható, ha találsz olyat aki átvesz akkor minden további nélkül járhatsz hozzá.
De a kórházban is érdeklődhettek. Esetleg elmehetnél olyan szakellátásra ami nem igényel beutalót és onnan tovább küldenek, ha nem találnak semmit.
1. Nem hagydtam ki mindig a futás kb a 4 év alatt 3-4 alkalom volt... nem is bohóckodtam, ráadásúl szoktam mozogni pl. Most nyáron is egy kicsit, sétálok stb. Nem hagyom el magam, de valamilyen vizsgálat akkor is kellene mert én érzem, hogy valami nincs rendben.
"A tanáraim megértőek voltak nagyon" mondattal nem azt mondtam, hogy nem kellett yemmit sem csinálnom, csak, hogy nem ordibálak velem, mint a régi tanárom...
2. Köszönön :)
Ha más nem lesz akkor váltunk.
Sajnos Nyíregyházán kell beutaló a belgyógyászatra.
De valamit akkor is fogunk tenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!