Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami molylepke vagy bogár...

Valami molylepke vagy bogár belent a fülembe? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sötétben éreztem, hogy belemegy. Próbáltam Audispray-vel mosni, de nem tudom, hogy kijött-e. Az orvosok és a szüleim biztos hülyènek neznek majd.
2016. júl. 28. 00:06
 1/4 A kérdező kommentje:
*bement akart lenni, de nagyon álmos vagyok
2016. júl. 28. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Érzed, hogy benn vann a füledbe? Nekem már volt lepke a fülembe, borzasztóan fájt, megsérült a hallójáratom, éreztem a lepke minden lélegzetvételét, szárnycsapását.borzasztóan fájt. fülészeten szedték ki. A doki sikitva hátraugrott(:D) miután kimosta a fülem, még fél nap után is élt ott benn.:\ azóta is megvan(vhol) az az orvosi papírom, ha valaki nem hinné el. Így kezdődött a nyaram. Ha nem fáj a füled és nem érzel kaparászást akkor nyugodj meg az nem bogár.:)reggel doki, esetleg müanyag szurival megpróbálhatod kimosni, mást nem tudsz.:\Remélem segítettem.;)
2016. júl. 28. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el fülészetre, ott megnézik és kiszedik, ha valóban van benne valami.
2016. júl. 28. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem érzek semmit, viszont éreztem és hallottam, hogy belemegy. Feleslegesen nem megyek orvoshoz, úgyis kiröhögnek, ha meg valami baj lesz, elmegyek. Ma is kimosom majd itthon. Itt ugyanis konkrétan lecsesznek, ha kis bajok miatt mész oda. Magyar egészségügy!
2016. júl. 28. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!