Zoli xD kérdése:
Mi lehet ez? Csipisek jonneek rajtam elo!
Figyelt kérdés
Ugygonholtuk hogy agyi poloska bolha ezert befujtok az egesz szobat mindenfele rovarirtoval a kutyakat megfurdettuk de meg igyis jottek elo rajtunk csipesek DE csak este amikor az agyban aludtam/tunk ezert azt az agyat kidobtuk es lett egy masik de ebbe is ugyan ugy csipked valami voltam borgyogyasznal is (sztk) azt mondta osem tudja hogy mi odaig jutott hogy rovar sokkal nem lettunk elorebb ha valaki tudna segiteni vagy csak megmondani miez nagyon halas lennek2015. dec. 6. 06:44
1/1 anonim válasza:
Ágyi poloska és bolha írtása általában nem sikerül házilag, mert nagyon el tudnak bújni és rengeteg írtószer kell hozzá, ami ráadásul ágyi poloskánál a petéket nem írtja ki, így azokból kikelnek és újra csípnek. Ráadásul ágyat hiába dobtad ki, mert elrejtőznek szekrények háta mögött, szegélylécekben, karnisokban, sőt még a tapéta alatt is és csak este jönnek elő.
Legjobb lenne ha rovarírtót hívnátok, ő felkutatja a gócot és aszerint kezeli a lakást, hogy milyen rovarral van dolgotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!