Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S HAJHULLÁS! Többi...

S. O. S HAJHULLÁS! Többi lent. Lehet ezen javítani még?

Figyelt kérdés
Sziasztok. El is kezdeném hogy mindez hogy történt. 2015 év elején annyira zsírosodni kezdett a hajam, hogy napi szinten mostam hajat. Tudom, nem egészséges, de ha nem mostam meg másnap, akkor úgy néztem volna ki mint aki 1 éve nem látott sampont. 2016 asszem Május óta viszont ettől hullani kezdett a hajam :(. Most nyári szünetbe heti 1-szer mosok hajat, de még mindig hullik, De NAGYON! Csak beletúrok a hajamba, és 10 szál kb már ottmarad a kezembe. Régen se volt sok hajam, de most. Nem tudom mit tegyek, valahogy ezt meg kell állítani, mert ez borzadály. Kérlek, aki átment ezen, vagy aki ismer bevált praktikákat az mondjon nekem. Amúgy 15 éves vagyok, de nem hiszem hogy ez normális. Vagy az? Nem tudom :'( . A zsírosodást, már megállítottam, találtam egy jól bevált száraz sampont, de még mindig ez megy. Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 25. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden héten kétszer hajmosás előtt tegyétek fel anyuddal a következő pakolást a fejbőrre:

1 élesztő, 1 tojás sárgája (csak a sárgája) és annyi oliva olajat kell hozzá keverni, hogy tejföl szerű masszát kapjatok. Kb. 15 perc után le lehet mosni és hajat moshatsz. Rengeteg a vitamin az élesztőben, amire szüksége van a hajadnak, fejbőrödnek.

Esetleg vegyetek natúr sörélesztő tablettát (legtöbb bioboltban lehet kapni), sokkal olcsóbb, mint pl. a revalid, amit haj és körömregenerálónak mondanak, és ugyanez van benne, csak 5x drágábbért! Jó még a diólevél tea, ha azt megfőzöd, és hajmosás után a hajat leöblíted vele. És csak egy tanács. Hajhullás szokott lenni vashiánytól is, egy vérvétel nem ártana, mert lehet, hogy vasat sem ártana pótolnod, de addig is a lenkei féle vitamint sem ártana elkezdened szedni.

Szóval válogathatsz, de nem lesz gyors menet, viszont a lenkei vitaminon kívül nem túl drága amit megtehetsz hajad egészségéért. A lenkei vitamin viszont 6.000 Ft körül van, de nagyon jó (a folyékonyt vedd, ha akarsz, szuper).

2016. júl. 25. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj orvoshoz mert ez nem normális. A férjemnek is hullott a haja a dm sajátmárkás hajvitaminját vettük. Nagyon jó; használ neki és az ára is baromi jó. Nagyon jó volt még a varga hajcsepp is de nem kenegette magának ezért vettem a vitamint.
2016. júl. 25. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne mosd forró vízben, csak langyosban!

Télen mindig tegyél sapkát!

Egy ideig ne festesd, ne daueroltasd!

Szedjél poly B-t, vagy multivitamint, amiben van B vitamin!

Ha összefogod, ne húzódjon a hajad, csak lazán!

Csináltass teljes vérképet, mert lehet belső szervi elváltozás is az oka, azt ki kellene zárni, vagy kezelni!

2016. júl. 25. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

A natúr sörélesztő tablettába tele van B vitaminnal!

2016. júl. 25. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem beválnak :D
2016. júl. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!