Mennyi ideig tart átlagosan az ájult állapot, és mit érez a beteg, amikor magáhoztér?
Én ájultam már el és még emlékszek rá.
1. Olyan érzésem volt, mintha liftben lennék, elhomályosult minden és én a földön voltam.
2. Amikor felébredtem először homályosan láttam aztán minden kitisztult. Ez egy orvosi rendelőben volt, rögtön adták a vizet, lámpázták a szemem stb..
Én ennyit tudtam válaszolni, fogalmam sincs hány percig voltam ájult
Én pont pár nappal ezelőtt éltem át életem első ájulását. Mindig is tudni akartam, hogy milyen. Előtte ment a hasam, betompult a hallásom, hányingerem volt, majd úgy megszédültem, hogy azt se tudtam már, hol vagyok, szörnyű volt, soha nem szédültem még annyira, semmit se láttam, szerencsére anyukám tartott, bár nagyon nehezen, közben apukámat hívta... A kanapén ébredtem pár perccel azután, hogy odavonszoltak. Azt mondták egész végig nyitva volt a szemem.
Szóval az ájulás szerintem max. 5 percig tartott. Fél vagy 1 percig még nem tértem teljesen magamhoz, csak pislogtam, hogy kitisztuljon a kép. Pár perc alatt teljesen jól lettem, visszatért az erőm.
Az ájulás egyáltalán nem volt rossz, inkább ami előtte volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!