Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz, ha...

Tényleg ennyire gáz, ha valaki nem jár szoláriumba?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, lány, és van egy olyan problémám, hogy az osztálytársaim állandóan piszkálnak a szoláriumozással. Ugyanis ők szinte napi szinten járnak, én pedig sosem járok (többek közt azért, mert napallergiás vagyok, és amúgy sem egészséges, szerintem nem is szép a műbarnaság). Én vagyok a legfehérebb az osztályban, sőt az iskolában, szinte tényleg mondhatják rám, hogy fehér, mint a hó. Tényleg ENNYIRE fontos a barnaság? Miért jó, ha valaki állandóan szoliztatja a bőrét?
2010. ápr. 15. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kegyetlenűl néznek ki a műbarnított csajszik, és nem a jó értelemben. Nekem kifejezetten nem tetszenek. Amugy meg ha fehérbőrű vagy nincs abban semmi extra. Volt ilyen osztálytársam nekem is. MAx tényleg érzékenyebbek a napra. De sztem szép a világosabb bőr is, sőt!
2010. ápr. 15. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Saját fegyverükkel kell leszerelni őket.

Pl megkérdezni tőlük, hogy roma felmenőjük van-e ?

2010. ápr. 16. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem abszolút nem izgat, hogy gáz-e, vagy sem. Egy ideig én is jártam, de a bőrömnek nem igazán tett jót. Ezért már egyáltalán nem járok. A barátnőim is kezdik kinőni, egyre többen nem járnak közülük.
2010. ápr. 16. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Hidd el jövőre már nem lesz kkora divat, ez most jött be igazán.

Ne foglalkozz velük, fehér vagy azt kész, ők meg barnák és akkor mi van, vkinek feket vkinek szőke haja van ennyi

nem egészséges a szoláriumozás

én még sose voltam de nem is szeretnék 17/L

2010. ápr. 16. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szép a műbarna bőr. Van pár osztálytársam, akik mindig egymást dícsérik, h "jajj de szép barna vagy", "dejó neked" de kb. ugyanolyan műszolis az összes. Erről ennyit.

Én is elég hőfehér vagyok, és szinte nem is barnulok, csak leégek:S ez se olyan jó, de a másik véglet sem.

2010. ápr. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!