Zuhanyzaskor viz ment a fülembe es ugy erzem be van gyuladva mi a megoldas?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 20:08
2/4 anonim válasza:
ugrálj fél lábon azon az oldalon, amelyik füled érintett, fejed kissé billentsd arra az oldalra. Néhányszori ugrálás után általában ki szokott folyni a fülbe a folyadék.
3/4 anonim válasza:
Ha nem javul magától,sőt úgy érzed egyre rosszabb,akkor bizony érdemes elmenni orvoshoz. Tudnék mondani néhány házi gyógymódot fülféjésra,de így látatlanban nem tudom,hogy a te esetedben használna vagy sem...
4/4 anonim válasza:
Én aránylag hajlamos vagyok az ilyesmire, úgy kétévente előjön. Na, én arra szoktam rá, hogy már az első jeleknél veszek egy Otipax fülcseppet, ami vény nélkül kapható, aztán csepegtetem pár napig, ez általában beválik és el tudom kerülni az orvost (meg a komolyabb gyulladást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!