Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 18 éves fiú vagyok, városban...

18 éves fiú vagyok, városban lakom, és megvallom őszintén zuhanyzáskor (nem kádban fürdök) nem használok tusfördőt. (? )

Figyelt kérdés
Kézmosásnál, meg minden másnál használok tisztítószert, de fürdéskor nem. Nem vagyok büdös, nem vagyok koszos, soha senki nem panaszkodott rá. Egyzerűen minél kevésbé akarom ilyen vegyszerekkel a bőröm irritálni. Van még ilyen emberrajtam kívül? Dezodort természetes használok viszont!

#fürdés #zuhanyzás #tusfőrdő #nem használok
2013. aug. 30. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Butaság amit csinász, ne haragudj!

Nem akarod vegyszerekkel irritálni a bőröd?

A dezodor aluminiumot tartalmaz pl. ami rákot okoz.(hat) Az olcsó szappan, folyékony szappan szintén tele van méreganyaggal. Ha egészségesebben akarsz élni inkább használj növényi alapú natúrkozmetikumot, ezek nem irritálják a bőrt és melelsleg a dezodorban sincsenek rákkeltő mérgek.

2013. aug. 30. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azokkal amitírtál, de azokat muszáj elvégezni. A bio cuccokról meg annyit, hogy sokszor drágábbak, külön meg nem akarok magamnak venni. Most ez smucikságnak hangzik de nem az. Lehet, hogy mégis csak rászokok a rendes fürdésre.
2013. aug. 30. 14:41
 3/4 fruzsivagyok válasza:
Attól, hogy nem mondták, nem biztos, hogy nem vagy büdös...
2013. aug. 30. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A tévhitekkel ellentétben a bio cucc semmivel sem drágább, mint a tévében is reklámozott nagymárkák termékei. pl: dove, nivea, adidas stb.

Én 4-500 ft-ért veszem a szappanomat és 6-800 ft közt a dezodoromat.

Első

2013. aug. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!