Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj-e, ha minden nap megiszok...

Baj-e, ha minden nap megiszok 0,5-től 1 liter sört? Persze minőségit.

Figyelt kérdés

Minden nap, iszok esténként gyakran szoktam 8-10 %-os belga sört inni, ap közbe meg elég egy 5%-os.

Dolgozok mellette, a vállalkozásban. Azért is iszok , mert idegesít az is ,hogy nevelőapám mindig csak a hibát keresi bennem, nem azt nézi mi a jó, hanem egy kis rosszért is megorol. Ma egész nap meg se álltam, kivéve 20 percet erre ő a gépeztem órákat, nem nézi mellette mennyi mindent megcsinálok. Hiba kereső.

2016. jún. 24. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen, elég rossz, alkoholizmus határa. és nem mellesleg sörhasad is lesz.
2016. jún. 24. 12:54
 2/12 A kérdező kommentje:
18 évesen, tudod el kel viselni a stresszt. Meg ezt a kötözködőt.
2016. jún. 24. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Az alkoholisták is így kezdik... Nem helyes a nevelőapád viselkedése, de a stresszt az alkohol nem oldja meg, csak további gondokat eredményez.
2016. jún. 24. 12:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem kocsmában iszok, megveszem a minőségit, és otthon megiszom, kiszámoltam egy hónapban vagy 20 ezer ft-ét legalább megiszok csak sörből.
2016. jún. 24. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól ez még alkoholizmusnak számít, hogy otthon iszod meg és drága.
2016. jún. 24. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól még hogy 18 vagy, és nem kocsmában, hanem otthon iszol, ez még alkoholizmus. Pontosan azért, mert egy védekezésként használod valami rossz ellen (mint a drogosok használják a drogot, hogy kikerüljenek egy időre a valóságból, vagy a játékfüggők stb).
2016. jún. 24. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Az nem számít, hogy milyen minőségű... Nem attól lesz valaki alkoholista, mert csak kannásbort iszik.

A kokófüggők is megveszik aranyáron a kokót, mert szükségük van rá. De attól még függők.

2016. jún. 24. 13:00
 8/12 A kérdező kommentje:

ez olyan mint a bor, nem a 150 ft-os sört iszom,hanem ma 4-500-zas alapsört vagy a 6-800 ft-és belgát iszok. Bár most ,hogy kiált a suli, így tényleg 1 hónapban mind a 30 nap fogok inni. Este belga altatónak jó erős, napközbe, meg egy átlagos alkoholos sör, hogy dolgozni tudjak mellette.

Meg a másik ,a munka is könnyebben megy, bár volt osztálytársam közül a 24-ből csak 8-an ,ha dolgoznak, az ilyenek úgy se értik meg.

2016. jún. 24. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:

De hiába magyarázod pl. nekem, én teljesen tisztában vagyok, hogy milyen árú és százalékú belga sörök léteznek, én is elég nagy sörgourmet vagyok. Te nem fogod fel, hogy tök mindegy mit iszol, ha napi szinten szükséged van rá, és ha nem kapod meg, kiborulsz, akkor erősen az alkoholizmus felé hajlasz.

De gondolom most is be vagy bäszva, úgyhogy mindegy, mit pofázunk itt neked.

2016. jún. 24. 13:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok berúgva nem is szoktam, napközbeni fél litertől nem lehet főleg kaja után. Meg azért is iszok elegem lett abból én dolgoztam mint az állat akiknek udvaroltam vagy 3 csajnak is ,mind munkanélküli otthon pihiző sráccal jött össze ,én meg unalmas vagyok mondta az egyik. Tudod nagy rossz érzés, hogy ez a becsülete annak aki teper, dolgozik valamire akarja vinni.
2016. jún. 24. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!