Hogy is van ez a dolog az erosodo tesztekkel? Ma reggeli tesztem halvanyabb, mint a delutani, ami elott megittam fel liter vizet!
Este 11kor lefekudtem, nem ittam elotte, ne kelljen kimenni az ejszaka, reggel 7kor halvanyat tesztelek, megijedtem! Delutan vettem ugyanazt a markaju tesztet, ami erosebb lett, pedig elott ittam is...
X epillel tesztelek mindig, de meg nekem azonos erossegu se lett, pedig az orvos igazolta, hogy koranak megfelelo a terhessegem, 6 hetes!
Erdekes barhogy is legyen... Lehet tenyleg penzkidobas az efajta tesztelgetes, mert nincs ertelme!
Emlekszel mi lett vele? Ha esetleg megtalalod a kerdesed legi linkeld be nekem :) koszonom
Ez azért is lehet, mert már túl magas a Hcg a vizeletedben.
Itt a kérdésem, a végére beírtam,amit az orvosom mondott:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszönöm a linket!
Fura, h pont azert nem mutatja olyan erosen, mert koncentraltabb, de ha a doki mondja, elhiszem! :)
En is csak azert tesztelgetek, mert szorakoztat, mas tesztetekbol mar lett azonos erossegu, xepilbol meg nem, gondoltam ilyet is szivesen latnek, de a tesztcsik egy lehelettel mindig halvanyabb!
2 het mulva megyek megint dokihoz, remelem akkor is minden rendben lesz, parom is jonne mar velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!