Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a gyökérkezelt...

Mit tegyek ha a gyökérkezelt fog fáj, én nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Ma lett gyökérkezelve a fogam. De most kezdek éhes lenni viszont fáj.. Mit egyek akkor? UI: Anyáméknak mondhatom mert azok meg elkezdtek velem ordítani h kinek képzelem én magam h nem eszem meg a párizsit stb meg h ki a fsz vagyok én.. Segítsetek :( 13/L

2016. jún. 22. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor egyél ha már nem zsibbad a szád. És csak a másik oldalon rágj. Illetve vegyél be fájdalomcsillapítót is. Én így csináltam, nem lett semmi baj és egy szemtől elmúlt a fájdalom is.
2016. jún. 22. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Már nem azért de egy normális gyökérkezelt fog nem fáj.
2016. jún. 22. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) És tudom h nem kéne fájjon.. De hát
2016. jún. 22. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem jól csinálták meg. Ha nem múlik vissza kellene menni holnap.
2016. jún. 22. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, az első alkalommal nekem is fájt utána és azóta már betömték a gyökeret és az orvos teljesen elégedett volt mindig szóval nem hinném, hogy ez gondot okoz amennyiben hamar emúlik. Nekem este csinálták, másnapra már semmi bajom sem volt.
2016. jún. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!