Mit tegyek ha a gyökérkezelt fog fáj, én nem tudok enni?
Figyelt kérdés
Ma lett gyökérkezelve a fogam. De most kezdek éhes lenni viszont fáj.. Mit egyek akkor? UI: Anyáméknak mondhatom mert azok meg elkezdtek velem ordítani h kinek képzelem én magam h nem eszem meg a párizsit stb meg h ki a fsz vagyok én.. Segítsetek :( 13/L2016. jún. 22. 19:04
1/5 anonim válasza:
Csak akkor egyél ha már nem zsibbad a szád. És csak a másik oldalon rágj. Illetve vegyél be fájdalomcsillapítót is. Én így csináltam, nem lett semmi baj és egy szemtől elmúlt a fájdalom is.
2/5 anonim válasza:
Már nem azért de egy normális gyökérkezelt fog nem fáj.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) És tudom h nem kéne fájjon.. De hát
2016. jún. 22. 20:39
4/5 anonim válasza:
Ezek szerint nem jól csinálták meg. Ha nem múlik vissza kellene menni holnap.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok, az első alkalommal nekem is fájt utána és azóta már betömték a gyökeret és az orvos teljesen elégedett volt mindig szóval nem hinném, hogy ez gondot okoz amennyiben hamar emúlik. Nekem este csinálták, másnapra már semmi bajom sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!