Mandula műtét után szabad-e fagyit, jégkrémet enni?
Figyelt kérdés
Egyik rokonom kisfiát műtik hamarosan (8 éves),szeretném őt meglátogatni majd a kórházban. Úgy tudom, ilyenkor szoktak fagyit adni nekik, vagy ez csak mende-monda?2016. jún. 13. 11:32
1/7 anonim válasza:
Semmilyen szájban lévő sebnek nem tesz jót a tejtermék.
2/7 anonim válasza:
Kórházba semmi ételt ne vigyél!
Műtét után nem lehet enni. Ha már szabad enni, akkor pedig azt, amit ott adnak!
3/7 anonim válasza:
Az en mandulamat 2 eve vettek ki, es hoztak be nekem fagyit, meg is ehettem. Azt mondjak hogy husiti a torkot, illetve mivel nem kell ragni biztosan nem serti fel a sebet. Mindenesetre a korhazi kajanal biztos jobb, a mandula mutet utani reggelen egy szelet kenyeret kaptam hejaval.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem a műtét napján gondoltam a fagyizást, hanem 2-3 nap múlva.
2016. jún. 13. 17:02
5/7 anonim válasza:
de 2-3 nap múlva már otthon lesz, nem a kórházban
másnap reggel haza lehet menni
6/7 A kérdező kommentje:
Pénteken műtik és valószínűleg hétfőn mehet haza,ezért gondoltam, hogy hétvégén meglátogatom.
2016. jún. 14. 23:12
7/7 anonim válasza:
1. Bolti fagyikban 80%-ban nincs is tej mivel porból készülnek.
2. Miért adnál egy mandulával műtött gyereknek fagyit? (vegyél neki legót, mikor nekem kivették én is azt kaptam és nagyon örültem neki)
3. Milyen mandula? Orrmandulával 1-2 nap után hazaengedik garatamandula az kicsit komplikáltabb meg hosszabb műtét.
Minden megeröltető dolgot, hideg meleg kaját kerülni kell ami miatt bevérezhet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!