Mit tudtok tanácsolni, mire figyeljek/vagy ne figyeljek, vagy valami egyéb? - gyomortükrözésre megyek?
Részvétem.
Elsősorban nem tudsz semmire figyelni, vagy nem figyelni.
Mindenképp kövesd az ápoló tanácsait, aki majd a fejednél fog állni, segít a dokinak.
Célszerű, ha nagyon összpontosítasz, hogy a gyomrodba pumpált levegő ne távozzon, ( ne büfögj ) mert annál tovább tart.
Nagyon nehéz visszatartani, mert akkora ingerek érnek, hogy képtelenség, illetve nagyon nehéz.
A dokinak az a jó, ha levegős a gyomor, így lát mindent.
Arra készülj, hogy a nyálad nagyon fog folyni, na meg a könnyed.
De nem mindenki viseli nehezen.
Nálam hallotta kint a váróban a fél banda, ahogy öklendeztem, de jött ki utánam egy hölgy úgy, hogy a hangját sem lehetett hallani.
Nekem bagzó vörösek voltak a szemei.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha érzékeny vagy a torokra csúszott dolgokra és hamar öklendezel, akkor nem lesz leányálom.
Első vagyok. Kiegészíteném a tapasztalatomat a második hozzászólóhoz hasonlóan. Mondjuk nekem nem kellett kérnem, automatice adták a lidokaint.
Nyugtatóról nálam szó sem volt.
Kétszer voltam gyomor és kétszer vastagbél tükrözésen, de ha a kettő között lehetne választani a vastagbél olyan formában jobb volt, hogy a másodiknál szinte altattak, ott csak a nagyobb görcsökre "ébredtem" fel. Viszont teljesen kiesett, hogy mi volt, mert otthon tértem magamhoz.
Minden esetre jobb ha megy veled valaki, legyen egy kísérőd! Ha netalán benyugtatóznak, haza találj.
Én is voltam már gyomortükrözésen. Javaslatom a következő:
Csak a levegővételre figyelj, hogy ne érezzed, hogy mindenképpen nyelned kell.Koncentrálj a légzésedre, akkor nem fogod azt érezni, hogy mindjárt megfulladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!