Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek ez fertözés? Nem...

Szerintetek ez fertözés? Nem akarok gyomortükrözésre menni!

Figyelt kérdés

kb 9 hónapja ha rendesen eszem hasmenésem van. És 3 hónapja néha úgy begörcsöl a gyomrom, hogy nem tudok kiegyenesedni úgy fáj, szakad rólam a víz, az egész gerincembe kisugárzik a fájdalom. Semmilyen gyógyszer nem segít, csak ha addig hánytatom magam amíg minden ki nem jön. Ez a görcs kb. 1,5 napig tart folyamatosan. Kivizsgálás alatt vagyok, a háziorvos írt gyógyszert refluxra de semmit nem használ mert szerintem nem ez a baj. Félek, hogy nem találnak semmit sem laboron, sem hasi ultrahangon és küldenek tükrözésre. Ezt nem akarom!!!

Szerintetek valami fertözés miatt van ez? Azt ki tudja mutatni az UH vagy labor vagy székletvizsgálat?

2011. febr. 15. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy idege tipus akkor felesleges a tükör,nekem azért kellett elmennem mert a doki rá akarta fogni h lehet idegességtöl is,de én meg megcáfoltam és mondtam hogy nem vagyok ideges ls a gyomrommal renden is volt minden.A székletmintán és hasi ultrahangon kivül a béltükör az ami a legjobban megmutataja hogy mi a baj.Rá kéne jönni h mi után van pl.meleg zsiro étel vagy tejtermék vagy idegesség stb.Nem tudom pl.kezeltek e antibiotikummal,mert ha fertöés akkor elvileg el kellet volna tünnie ha végig szedted.Használj probiotikumot addig is hátha segit ls kicsit normalizálja a helyzetet.
2011. febr. 15. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 évig ment naponta többször a hasam.Azt mondtàk lelki eredetü.Hiàba mondtam,hogy az nem igaz.Egyàltalàn lefogyni sem fogytam.Csinàltak béltükrözést,hàl'istennek nem talàltak semmit.A labori székletvizsgàlatban sem talàltak semmit.Ha diétàztam,akkor is ment a hasam.

Kaptam egyfajta gyógyszert,amelyet semmiféleképpen nem akartak adni,mert lelki eredetü és nem fog segiteni.Nekem lett igazam,hogy lekopogjam.Hàrom hónapig szedtem és azóta rendben vagyok.

Nekem akkor kezdõdött,amikor kàvét ittam egy gépbõl.En ugy éreztem az valamilyen bacit tartalmazhatott.

2011. febr. 15. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy hangzik mintha valami emésztő-enzim hiányod lenne és/vagy gáz lenne a bélflóráddal... Próbáld ki hogy szedsz enzimpótlót (pl. Mezym) és probiotikumot (pl. Normaflore, Lactoprotect)!
2011. febr. 15. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!