Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni?

Nem tudok aludni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok fáradt mikor elmegyek aludni ugy kb reggel 3 kor. jó elalszok eddig minden rendben, aztán reggelig ugy vagyok hogy - mintha lenne rajtam egy nagyon vékony lepel ami rámragadt és folyton húzna felfele és oldalra rángatna jobbra balra mintha felüléseket csinálnék hogy keljek fel.

na várjatok itt még nincs vége és közbe ezt érzem, érzem ahogy halad az idö, abban a piullanatban tudom is valamilyen szinten hogy én alszok és hogy hamarosan felébredek csak nem jövök rá hogy ez mit jelent. az idö persze nagyon gyorsan telik mert közbe alszok, és érzem azt ahogy ez a lepel húz felfele és nagyon kimeritö, ugy érzem bármelyik pillanatba felkelhetek és mintha az a lepel huzna fel hogy keljek fel és én fel akarok kelni folyton de sose enged.

Reggel teljesen összeverve ébredek nagyon fáradtan, mintha nem aludtam volna semmit, pedig alszok jó 11 órát. Tudom furcsa de szóról szóra ezt érzem és ez történik.

2016. jún. 17. 13:06
 1/4 A kérdező kommentje:

ui: 17 vagyok, és nem nagyon megyek edzeni tehát tele vagyok energiával mikor alszok, de ugyanugy volt ilyen alkalom mikor fáradtan mentem aludni

Lepel helyett inkább vászon*

2016. jún. 17. 13:09
 2/4 anonim válasza:
Csináltál esetleg valami rosszat amitől lelkifurdalásod van?
2016. jún. 17. 13:18
 3/4 A kérdező kommentje:
nem, talán évet kell ismételjek de az se biztos, és ez azelött is volt.
2016. jún. 17. 14:08
 4/4 anonim válasza:
Pszihológus? Online is rendelek ingyen és bérmentve :D csak írj ha gondolod
2016. jún. 28. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!