Spermát izzadok?
Figyelt kérdés
Miután lenyelem a barátom spermáját, azt veszem észre pár nappal rá, hogy ondószagút izzadok. Most így nyáron tűnt fel a meleg miatt. Télen nem tapasztaltam, nem éreztem. Ez lehetséges, hogy azt izzadnám ki? Elég sűrűn és rendszeresen nyelem le....és határozottan érzem hogy ez ondószag. Eddig nem volt ilyen szagom. Csak a hónaljamon érzem. Máshol izzadok akkor nem.2016. jún. 7. 19:03
1/3 anonim válasza:
Spermát izzadsz, az agyadat meg már évekkel ezelőtt kihánytad... :'D
2/3 anonim válasza:
Hát erre nem nagyon tudok mit reagálni. Szerintem egyébként nem valószínű, hogy megmaradna a szaga, érdekes módon már a hüvelyben sem marad szaga, ha másnap kifolyik nincs ondószag, akkor hogyan lehetne emésztés után.
3/3 anonim válasza:
ezt akérdést nem hiszem el:D
szagolgattad is hónaljad közben?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!