Szerbiában tudok venni higanyos lázmérőt?
Figyelt kérdés
Nyáron megyek Szerbiába, de olvastam olyat, hogy már ott sem lehet kapni higanyosat. Az otthonit sajnos eltörtem... Tudok venni ott egy patikában?2016. máj. 29. 23:45
1/17 gnoomage válasza:
Mi a gond a sima elektromos vagy a környezet védős(nem tom mi van benne) hőmérőkkel? Azok legalább nem tartalmaznak mérget...
2/17 anonim válasza:
Szerintem lehet még kapni, én is tudtam venni még. A higanyos sokkal jobb mint a digitális.
Első válaszoló nem ez volt a kérdés.
5/17 anonim válasza:
Mert a hőtágulást még érti, de a mikroelektronika az már varázslat :)
6/17 anonim válasza:
kapjátok be........................
a lázmérőmet
7/17 anonim válasza:
"Mert a hőtágulást még érti, de a mikroelektronika az már varázslat :)"
Főleg ha egyszer 38 fokot mér, következőleg pedig 37,5öt. És igazad van, tényleg varázslat. De azért ne nyalogasd annyit az elemet mert gyorsan merül. Amúgy csak nekem tűnt fel hogy én adtam az egyetlen egy választ a kérdező kérdésére? És mégis én lettem lepontozva. Érdekes népség, áramot nekik, pörkölt mogyorót akarok! :D
8/17 anonim válasza:
Én nem pontoztalak le, gyakorlatilag csak pluszokat szoktam adni, nem szeretem ezt a rendszert.
9/17 anonim válasza:
Ugyanannyit mér az elektromos is, csak tudni kell használni. (Ti. nem szabad kivenni akkor, amikor csipog, hanem bent kell hagyni még jó pár percig.)
10/17 anonim válasza:
Én nem tudom, milyen szarok vannak forgalomban, de egy rendesen megcsinált hőmérő akkor csipog, amikor már nem nő a mért hőmérséklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!