Honnan tudom, hogy higanyos a lázmérő?
Szóval,ma sikerült leejtenem kb 15cm-ről a régi lázmérőt,megtört benne a szál de maga a burok nem tört el ahogy néztem,telefonvakuval megvilágítottam a padlót de "higanyt?" sem igazán láttam.
Viszont a netes leírások alapján abban sem vagyok biztos hogy higanyos,miből lehet megállapítani?
Ez van ráírva a lázmérő hátuljára:
D92
15.13.19
Z17 KS 90
Hát ha megtört, akkor nyilván kuka.
És fogalmam sincs, milyen anyag van benne pontosan. Lehet etil-alkohol, toluol, kerozin meg mindenféle egyéb anyagok és keverékek. A legtöbben alkohol van.
Értem,köszönöm! :) Csak mindenki kapásból az "analóg" lázmérőről a higanyra kapcsol de akkor ezek szerint már régebben sem azok voltak feltétlenül. (szerintem ezt olyan 2000 körül vehettük vagy még talán előbb is). Aztán olvasgattam,de mondom ez sehogy sem ezüst színű hanem tiszta kék,meg találtam szinte megegyezőt az interneten így be is tudtam szúrni hogy kb milyen.
Köszönöm mégegyszer a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!