Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS, mi a baja az anyajegyemne...

SOS, mi a baja az anyajegyemnek? 16L

Figyelt kérdés
Van egy nagyobb,barna anyajegyem,ami nem emelkedik ki a bőrömből.Nem csúnya alakú,szabályos,nem nagyon nézegettem,de azt tudom hogy nem volt mindig egyszínű.A lényeg,hogy ma megéreztem hogy mintha vmi ott kidudorodna...egy nagyon picike része kiállt,és sötétebb is ott valamivel a bőr.Nem fáj,nem okoz bőrirritációt meg semmi.Nem nagyon tapogattam ezelőtt,de lehet egy picit mindig is kiállt,csak hogy az a is pici rész sötétebb...nem tudom...lehet hogy ez a rák kezdeti stádiuma?

2016. máj. 29. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

ne itt várj választ, ha nyugtalanít!

Itt úgyis csak kétfélét kaphatsz:

A: Menj el orvoshoz vele, és az majd megmondja. (Nem kell félni, észre sem veszed, ha esetleg leveszik.)

B: nem valószínű, hogy bajod van, az évek múlásával az anyajegyek is megváltoznak, rák nélkül is.

Mindkettő válasz igaz. Az anyajegy viszont csak a tiéd.

2016. máj. 29. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

nem biztos, nekem is vannak olyan anyajegyeim amik tipikusan megfelelnének laikus szemnek egy rákos elváltozásnak, pár hónapja voltam bőrgyógyásznál és azt mondta, hogy ezek jóindulató elváltozások, leszedethetem, ha szeretném, de én nem szedettem le. azért tovább figyelem.

szóval a lényeg az, hogy abból nincs baj, ha megnézeted az anyajegyeid egy dokival, ha mégis para van, akkor még időben észreveszik.

2016. máj. 29. 21:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazad van,köszönöm!

Nem olyan durva egyébként,tehát nem néz ki rákosnak,csak jobb félni mint megijedni.

2016. máj. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!