Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet így valami baja szememnek?

Lehet így valami baja szememnek?

Figyelt kérdés
Hali! Hogyha sokat kancsalítok (nem, nem vagyok kancsi, csak vicces képet akarok vágni) akkor lehet valami baja a szememnek? Úgy értem árthat komolyabban a látásomnak, vagy akár megkancsalodhatok tőle? Előre is kösz a normális válaszokért!

2016. máj. 26. 21:28
 1/4 MarthaaV válasza:
Nem tudom, hogy a látasodnak baja lehet-e, de ha sokszor csinálod lehet, hogy úgy marad a szeme és magadtól nem fogod tudni visszafordítani. Ha ez megtörténne lehet, hogy az ujjaddal vissza tudod állítani és újra olyan lesz mint régen, de lehet hogy megkancsalodsz (már ha van ilyen szó xd)
2016. máj. 27. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ez csak babona, hogy ettől úgy tud maradni. A látásodnak nem fog ártani.
2016. máj. 27. 16:44
 3/4 MarthaaV válasza:
Nekem az egyik barátosnémnak úgy maradt a szeme, de sikerült visszaforgatnia.
2016. máj. 27. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Lel köszi:D
2016. máj. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!