Lehet baja van az anyajegyemnek?
Figyelt kérdés
Az anyajegyem felszíne nem egyenletes, és hol sötétebb hol nem, de olyan mintha réteges lenne, és egyik helyen hol vékonyabb másikon hol vastagabb, (szerintem elvakartam, mert most növesztettem meg a körmöm, és alvás közbe elvakarhattam..de már levágtam a körmöm) lehet baja van? amugy szerdán megyek majd megnézetni, de szerintetek?2010. szept. 25. 19:15
1/6 anonim válasza:
Majd a doki megmondja, de nekem az ilyent leszedték, hogy ne rákosodjon el.
2/6 A kérdező kommentje:
18 alatt is leszedik?
milyen volt pontosan?
14vagyok
2010. szept. 25. 19:29
3/6 anonim válasza:
Nekem is levettek már egy anyajegyet, akkor 13 éves voltam. Leveszik 18 év alatt is, ha a doki azt mondja szükséges.
4/6 anonim válasza:
Az anyajegylevétel nem életkorfüggő, pláne, hogy az ebből kialakulásra képes rák az egyik legveszélyesebb, mert gyorsan terjed.
5/6 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy rosszindulatú.Ha bepirosodik, sötétedik, növekedésnek indul, az biztos jel.Az én barátnőmnek vettek le egyet a hasáról. Ő is aggódott, elment orvoshoz, aki beutalta bőrgyógyászhoz. Azt mondták, nem rákos, de mivel a nadrág dörzsölte, ezért kivették. Nem látszik nagyon a nyoma,de egy ideig nem tesizhetett vele, és húzódott neki a seb.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat, még nem pirosodott be, csak a felszíne változott, lehetséges kivakartam, mindenkit pozitivan értékeltem
2010. szept. 25. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!