Csúnyán bedagadt csípésre mit tudok bevenni, ami segít a szervezetemnek?
Valószínűleg szúnyog volt. Egy kis patak melletti kutyafuttatóban voltunk fényes nappal a párommal. Őt is megcsípte, de lecsapta és semmit nem érez azóta.
Én meg vastag cicanadrágban voltam és egy vékony trikóban. Megcsípte a combom és az oldalam is. Csúnyán bedagadt, mint mindig...
Minden nyáron ettől rettegek, vízpartra nem is merek menni egy vödör szúnyogriasztó nélkül.
Mit tudok tenni, ha már megvan a baj?
Fenistillel bekentem, de nem sokat ér.
Egyszer háziorvos írt valami vényköteles gyógyszert, mikor a szemem dagadt be egy csípés miatt, de nem mehetek állandóan dokihoz ha megcsípnek.
Vagy ti mit használtok ilyenkor?
Előre is köszi a választ. :(
Esetleg Calcium?
Bár ha nekem lenne ilyen panaszom lenne,én biztos,hogy beszélnék a háziorvossal,hogy ilyenkor mit tudok tenni,illetve milyen vény nélkül kapható készítmény van,ami használ is.
Vagy iratnék előre,ha ilyen helyre megyek.
Köszi a válaszokat, akkor lehet elmegyek újra a dokihoz...
Annak idején mikor először dagadt be és pont a szememen (tehát nem volt egyértelmű hogy mi okozza) akkor egy Lertazin nevű tablettát kaptam.
Na voltam dokinál. Azt mondta nem tud mit csinálni a szúnyogok ellen, öltözzek fel (hosszú nadrágban voltam most is, de nem hitte el), meg hogy el van fertőződve, mert biztos kikapartam (nem vakartam sokat, de attól még lehet belekerült a baci).
Felírt egy Fucicort nevű krémet (napi 2x) és Fenistil tablettát (napi 1x).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!