Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Orrvérzés,...

Mi lehet a baj? Orrvérzés, hányás, duzzanat stb.

Figyelt kérdés
Sosem vagyok igazán makk egészséges emberke...mindig van valami nyavaja..és alapjáraton elég gyenge vagyok,erőtlen,fáradt stb..kb 3 hete lázas vagyok de amolyan hőemelkedés volt csak..aztán pár napja igazi lázzá vált egyik hajnalban arra keltem,hogy fulladozok,hányingerem van,szédülök,fáj az orrom égető érzés volt majd el is kezdett ömleni belőle a vér...rá következő nap késő este még nem aludtam el ugyanezek a tünetek jelentkeztek csak nem vérzett az orrom de cserébe hánytam..egy hete pedig találtam egy duzzanatot/csomót a bal kulcscsontomnál..
2016. máj. 19. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A háziorvosod mit mondott mi lehet?
2016. máj. 19. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Ki kell vizsgáltatni, menj el a háziorvoshoz. Vérképet mikor csináltak?
2016. máj. 19. 16:44
 3/3 A kérdező kommentje:
még nem voltam vele a háziorvosomnál,nagy a hajtás..mikor pedig van időm addigra már nincs rendelés.. több mint egy éve voltam vérvételen nem volt rendben igazából..májammal és a vesémmel is probléma volt de leginkább a májammal , aminek el is indult a kivizsgálása majd annyiban maradt (pénz beszél,kutya ugat)
2016. máj. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!