Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérvétel után duzzanat és...

Vérvétel után duzzanat és fájdalom?

Figyelt kérdés

Nem előszőr voltam vérvételen, de még soha nem fájt utána. Amikor 5 perc után levettem róla vattát észrevettem, hogy egy nagy csomó van a vérvétel körül, fáj a kezem, a vénámnál és az izom is végig a karomon.

félek, hogy valami gond van. Már az is fura volt, hogy akkor is fájt amikor szorítottam rá a vattát, soha nem szokottt fájni.

2016. máj. 4. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond, csak béna volt aki a vért vette. Pár nap alatt elmúlik. Nekem volt hogy annyira rosszul vettek vért, hogy 2 hétig egy hatalmas kék folt volt a helyén, ráadásul nyáron , így díszelgett a kezem.
2016. máj. 4. 15:05
 2/9 A kérdező kommentje:
A kék folt nem is izgatna, de a duzzanat a vérvétel helye körül és a fájdalom igen, fáj ha behajlítom, vagy kinyújtom a kezem.
2016. máj. 4. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Neked is fájt a helye utána?
2016. máj. 4. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:
naná hogy fájt
2016. máj. 4. 20:15
 5/9 sulamit ***** válasza:
Valoszinuleg elpattant az er mikor kivette a tut.. kb egyhet alatt elmulik :)
2016. máj. 5. 01:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.
2016. máj. 5. 07:03
 7/9 anonim válasza:
Kérdező, végül elmúlt pár nap alatt, hogy emlékszel? Tőlem ma vettek vért és ugyan ezt érzem, mintha egy görcs lenne ott és ha behajlítom alig tudom ki nyújtani és fordítva. Mintha meghúzódott volna.
2017. júl. 14. 21:26
 8/9 anonim válasza:
Nekem most aktuális a téma. Mi lett végül a csomóval? Vagy azután?
2019. aug. 16. 14:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is volt ilyen, borogattam aznap, másnapra már lement a duzzanat, igaz 2-3 hétig kék zöld, majd sárga volt jó nagy helyen.
2019. szept. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!