Mi az a "dudor" a fülem mögött?
Elég fontos lenne, hogy megtudjak erről valamit, de főleg, hogy kell-e orvoshoz fordulnom vagy lehet-e komoly a dolog...!
Kb. 1 hete vettem észre, hogy a jobb fülem mögött egy elég kemény duzzanat van, ami kb. akkora hogy ha ráteszem befedi az ujjam. Nem hiszem, hogy a mirigyem lenne ( annál följebb van ), de gyúlladás lehet.
Nem piszkáltam/piszkálom, de kicsit fáj, inkább feszül és ami fura, hogy szédülök néha, főleg ha mozgatom/forgatom a fejem... Ez összefügghet a "dudorral" ?
Anyukámnak megmutattam és ő egyszer megpróbálta kigyomni, de nem igazán lehetett... Csak recsegett és valami kemény jött ki belőle, anyám szerint valami kicsi kőszerű dolog... Azóta nem nyultam hozzá, de ugyan olyan maradt, meg mindig kemény, akkor fáj ha hozzá érek. Időnként bekenem, sőt jegelni is próbáltam, de nincs változás.
A fülem különben nem fáj, de sajnos van egy lyukas fogam azon az oldalon...
Mit csináljak, hogy kezeljem esetleg? Kell-e kezelnem egyáltalán vagy magátol elmúlik?
Meddig várjak és menjek vele orvoshoz?
Előre is köszönöm!
Basszus! Eléggé tartok az orvostól, mert mondták, olvastam hogy valakinek nagyon elszurták... :(
Köszi a választ/javaslatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!