Mi lehet ez a dudor a fülem mögött?
Ma a fülem mögött megjelent 2 furcsa dudor kb. 2 óra leforgása alatt. Enyhe nyomásra is elég érzékenyek, kemények, viszont semmi különöset nem látni rajtuk (semmi csípésnyom, nem piros).
A fülem tövénél is végig érzékeny, ha rányomom az ujjamat.
Nemrég értem haza fesztiválról, de nem vertem be a fejem,, szóval ötletem sincs, hogy mi lehet ez.
Előre is köszi, ha van tippetek!
20/l
Köszi a választ!
Ez mitől lehet? Tanácsos vele elmenni dokihoz, vagy "felesleges", mert nem tud vele mit kezdeni?
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Utánaolvastam, valószínűleg tényleg a nyirokcsomóm lesz az, nem zsírmirigy.
Nektek volt már?
hol tartasz épp a ciklusodban?
mert az is befolyásolja a nyirokcsomók működését
anno én is megijedtem, aztán megszoktam hogy pár nappal az előtt, hogy megjönne, bedurran egyik oldalon 1 nyirokcsomó - dokik szerint normális
de megfázástól is lehet
Akkor reggel elnézek a dokihoz, úgy sincs semmi dolgom holnap, ráérek ott ülni pár órát. :)
Fogamzásgátlót szedek, így szinte 100%, hogy szerdán fog megjönni. Nem hiszem, hogy attól lenne, sose volt ilyenem. Viszont egy kicsit megfáztam, lehet ez a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!