Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a dudor a fülem...

Mi lehet ez a dudor a fülem mögött?

Figyelt kérdés

Ma a fülem mögött megjelent 2 furcsa dudor kb. 2 óra leforgása alatt. Enyhe nyomásra is elég érzékenyek, kemények, viszont semmi különöset nem látni rajtuk (semmi csípésnyom, nem piros).

A fülem tövénél is végig érzékeny, ha rányomom az ujjamat.

Nemrég értem haza fesztiválról, de nem vertem be a fejem,, szóval ötletem sincs, hogy mi lehet ez.

Előre is köszi, ha van tippetek!

20/l

2012. máj. 28. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
begyulladtak a nyirokcsomóid
2012. máj. 28. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
vagy zsírmirigy?
2012. máj. 28. 19:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ez mitől lehet? Tanácsos vele elmenni dokihoz, vagy "felesleges", mert nem tud vele mit kezdeni?

Van valakinek ezzel tapasztalata?

2012. máj. 28. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
menj el háziorvoshoz, ír majd antibiotikumot, gyulladás van a szervezetedben, ha a nyirokmirigy duzzadt, meg lehet elküld vérvételre!
2012. máj. 28. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Utánaolvastam, valószínűleg tényleg a nyirokcsomóm lesz az, nem zsírmirigy.

Nektek volt már?

2012. máj. 28. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
igen volt, azért írtam, hogy menj el vele a dokihoz, elég sok idő mire meggyógyul még gyógyszerrel is
2012. máj. 28. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyirokcsomó lesz biztosan, nekem is dagadt meg 1x régen, hatalmas volt és fájdalmas. :( Én ugyan nem mentem vele orvoshoz, gyulladásom se lett sehol szerencsére, aztán lement. De legközelebb már elmennék, mert nem játék a nyirokcsomó duzzanat.
2012. máj. 28. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

hol tartasz épp a ciklusodban?

mert az is befolyásolja a nyirokcsomók működését

anno én is megijedtem, aztán megszoktam hogy pár nappal az előtt, hogy megjönne, bedurran egyik oldalon 1 nyirokcsomó - dokik szerint normális

de megfázástól is lehet

2012. máj. 28. 19:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Akkor reggel elnézek a dokihoz, úgy sincs semmi dolgom holnap, ráérek ott ülni pár órát. :)

Fogamzásgátlót szedek, így szinte 100%, hogy szerdán fog megjönni. Nem hiszem, hogy attól lenne, sose volt ilyenem. Viszont egy kicsit megfáztam, lehet ez a baj...

2012. máj. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!