Akiknek mandula műtétjük van, hogy nem hánynak közben?
Figyelt kérdés
Akinek kiveszik a manduláját, hogy nem hány közben? Én már akkor fulladozok, ha megpróbálok hozzáérni.2016. máj. 13. 08:40
1/7 anonim válasza:
előtte 12 órával enni és előtte 4 órával inni tilos! És egyébként érzéstelenítve van - tehát nem ugyanaz, mintha most hozzáérsz
2/7 anonim válasza:
A szádban az a kis fityegő valami - aminek most nem jut eszembe a neve - az nem a mandulád. Az tényleg meg öklendeztet, nem is szabad kivenni.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam :D Szerinted nem tudom mi az a mandula? :DDDD
2016. máj. 13. 10:24
4/7 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a mandulámat mondom, hogyha hozzáérek, akkor fulladozni kezdek.
2016. máj. 13. 10:24
5/7 anonim válasza:
Engem elaltattak, úgyhogy esélyem nem volt hányni közben :D
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy nem szeretnek altatni így csak érzéstelenítenek, de attól ugyan úgy fáj csak nem annyira, mintha nem érzéstelenítenének.
2016. máj. 13. 10:59
7/7 anonim válasza:
nem, nem fáj, csak félelmében úgy gondolja az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!