Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért bírom ennyire a piát?

Miért bírom ennyire a piát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék választ kapni az egészségnek mi köze van a piáláshoz, hogy vajon valaki mitől bírja jól a piát. Mármint gondolok itt az emésztésre, vagy a májra, szóval ha valaki jól bírja a piát, akkor ezek a szervek rendesen működnek, vagy épp ellenkezőleg, baj van velük? A kérdés bennem onnan merül fel, hogy eddig mindig leittak a haverok, most pedig pont az ellenkezője van, amikor ők már fetrengenek én akkor kezdek el érezni az alkohol kezdő hatásait. A másik dolog az olyan jellegü lenne, hogy míg mások az alkoholtol másnap totál készen vannak, fáj a fejük, émelyegnek, délig alszanak, én már reggel 7 kor felkelek és pörög egész nap annyira feltölt energiával.

2016. máj. 16. 01:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Mert nagyon fiatal vagy még. Én is bírtam fiatalabb koromban. Én kb 40-42 éves koromig bírtam úgy-úgy, de már nem.
2016. máj. 16. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!