Zsíros korpára milyen sampont ajánlotok? Vagy nektek mi vált be ellene?
Az a helyzet, hogy már régóta szenvedek ezzel, mert a hajam alapból is nagyon zsírosodik, tehát kétnapota max. 3 hajat kell mosnom, mert vállalhatatlan. :(
Viszont ami még kellemetlenebb, hogy a fejbőrömön nagyon sok helyen mitesszer-szerű dolgok vannak, amik a hajszálak tövében vannak és sokszor, amikor pl. fésülködök ezzel a "mitesszerrel" együtt jön ki a hajszálam. És utána olvastam ennek és ugyanolyan tüneteim vannak, mint amiket a zsíros korpára írnak és mivel már voltam vele hajgyógyásznál és láttam a fejbőrömet, hogy hogy is néz ki, láttam, hogy kb.így (bocsánat, tudom, hogy elég undorító szóval csak akkor nézzd meg, ha van hozzá gusztusod!!!!!!!): [link]
(Amúgy a hajgyógyász ajánlott többfajta hajszeszt és hozzá egy sampont, de kb. 1,5 hónap után a fejbőrömön nagyon sok helyen pattanások jelentek meg és nagyon viszketett, ami sima sampon használatától elmúlt szerencsére, de ez a problémám ugyanúgy megmaradt sajnos.:( )
Hirtelenjében ezt találtam:
Az eucerinnek is van ilyen samponja, de az - finoman szólva - nem olcsó.
A helyedben hajgyógyász helyett bőrgyógyászhoz mennék, ő fel tud írni olyan összetételű sampont, ami neked a legjobban megfelel.
A hajszesznek is megvan az előnye, de hetente többszöri használatnál az a baj, hogy túlszárítja a fejbőrt, ezért a faggyútermelés még nagyobb lesz.
Ez a 22-es csapdája. Kétnaponta hajat mosol, mert zsíros, csúnya, de elmosod a természetes faggyúréteget, így az újult erővel termelődik újra :(
Szóval, ha meg tudod oldani, inkább bőrgyógyászhoz menjél.
Elõször is köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
Igen, tudom, hogy azzal nem teszek jót a hajamnak és a fejbõrömnek
Bocsánat, folytatom :)
Szóval nem teszek jót az ilyen gyakori hajmosással, azt tudom.
Az eucerin samonját én is láttam, aközött és biodermás között vacilálok most egyenlõre. Tudom, a bõrgyógyász jobb lenne, csak az a probléma, hogy mire sorra kerülök, az min. 1 hónap és addig kellene nekem valamilyen megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!