Valami baj lehet a péniszemmel? (a többi lent)
Halisztok!
Ne haragudj 16:42-es, de osztom a 16:18-as véleményét, és nemcsak az elgondolásaid, hanem eleve már a megfogalmazásod tükrözi azt, hogy nem vagy képben ezzel a témával! Félre ne érts, nem megbántani akarlak, de az eddigi két hozzászólásod elég nyíltan ezt érezteti velem, mint olvasóval.
** ** ** ** **
@ Kérdező
Semmi baj sincs veled.
1xűen még csak 12 vagy, és az ivarrendszered most kezd átalakulni. Nem tudom eddigiekben mennyit serdültél már, nálad a változások eddig miben jelentkeztek, de a szervezeted még nincs felkészülve, még nem vagy annyira kifejlődve, hogy annyira érzékeny legyél!
Tudok egy korodbeli kissrácról, -- akinek az unokatesójával nagyon jó a kapcsolatom -- aki annyira szeretne elélvezni, hogy merev testtel fekszik az ágyon és görcsösen húzigálja hátra a bőrt, ami nem jön hátra, annyira fel akar nőni, és annyira el akar menni, és 1xűen nem sikerül neki, sem 10-15 perc, sem 30 perc után. Ő teljesítménykényszerben szenved, tanácsra nem hallgat, megy a saját (butácska) feje után, tehát, ha nem látja be, hogy fölösleges ezen strapálnia, belebeszéli magába a saját hülyeségeit, elvárásait önmagával (nem kéne... nagyon nem kéne...!!! :-o ), a szexuális élete hamarosan romokban fog heverni.
Azért írtam ezt most le, hogy te ne ess bele ebbe a hibába, és ne kövesd a példáját! Ne azzal foglalkozz, hogy neked most mekkora, ne is azzal, hogy mennyi idő míg elmész! "Ne sürgesd a folyót! Folyik az magától is!"
Légy türelmes önmagaddal szemben, ne görcsölj ilyesmiken, ne vidd túlzásba most még az önkielégítést, csak akkor csináld, amikor úgy érzed, feltétlenül muszáj, ha egyedül egyedül, ha barátaiddal barátaiddal. Ebben a korban az sem tilos még.
Van még kérdésed, Kispajti? :-)
Üdv: EE
@ 16:42
Itt nemcsak a megfogalmazás volt a baj, hanem eleve amit írtál, az eleve meredek nekem. Ettől függetlenül írj egy kort légyszi, ill. azt is, hogy mi történt (feltételezem veled) a múltban, aminek kapcsán a tapasztalataidat szerezted. Ezek után komolyan kíváncsivá tettél, hogy mi történt, amit csak akkor ért7ek meg én is meg a többiek is, ha azt megosztod itt velünk.
Bizonyos fokig egyébként osztom a véleményedet, mert magam is korainak tartom, azonban ha hajtja a túlzott kíváncsiság, nem fog ránk hallgatni, tudod nagyon jól, mert egyrészt, nem tilt6ó meg neki, másrészt, minél inkább lebeszéled, annál inkább csinálja. Mi is így működtünk. Mint írtam, akkor csinálja, ha TÉNYLEG a szükségét érzi, azonban túlzásba ne vigye! (Heti 1-2 alkalom az ő korában úgy glom normális, ha az esetenként talán még mag nélküli magömlés (inkább orgazmus) a kezdéstől számítva úgy 25-40 perc múlva következik csak be, ill. ha a makkja túlzottan kiszáradna, nedvesítse be, síkosítsa természetesen vízzel vagy nyállal.)
** ** ** ** **
@19:50
Hali!
10 évesen téged mi vitt rá, hogy ennyire korán elkezdd?
(10 éves kor az ro6 korai!!! Még talán a 12 is... inkább ki kellene várni a 13-14 éves kort, mert kben a gyermekkor érzésének rovására me7 a dolog, plusz hamar korai magömléssé alakulhat ki a dolog, mert egy -- 10 éves -- kisgyerek csak csinálja, de a miértjével nem foglalkozik, azt mikor észbe kap... ált. KÉSŐ!)
Leírod ide, a sztoridat, hogyan, ki-/minek a hatására és miért kezdődött ilyen korán és azóta milyen gyakorisággal csinálod?
Üdv: EE
Ez normális,valaki hamarabb úgy mond elélvezik,valaki később.Én is azért túlzásnak találom 10 évesen,mert akkor még igazából nem a test felfedezéséről és a magunk örömszerzéséről van szó,lehet valahol látta,vagy hallott róla.Szóval kicsit túlzás.Szerintem a legalsó még normális határ a 12,mert ekkora ha normális ütemben fejlődik valaki,mert úgyebár ez is elhúzodhat akár 16 éves korig is,akkor már előváladéka,esetleg a szőrősődése is megindulhat.
Olyanról hallottam hogy ovisok simogatják,tapizzák magukat,de ez is teljesen más dolog,mert játszanak,ezzel a témaval is csak most kezdtek el foglalkozni,ez még nem tudatos,ez olyan mint amikor a járni vagy ülni tanuló baba felfedezi,hogy ott is van valami és néha odakap,szóval ez tök más
Egyébként olyan is van hogy valakit egyáltalán nem érdekel,nem érzi úgy hogy ezt kellene csinálnia az is normális.
Kedves EE!
Te fiú(ffi) vagy, vagy lány(nő)?
S a foglalkozásodat megtudhatnám? Mert olyan diplomatikus, hozzáértő válaszokat írsz, hogy behalok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!