Mit csináljak, hogy ne izzadjak fenék tájékán?
Akármit csinálok, akár csak felhúzok egy nadrágot, rá egy pár óra múlva már látszik, hogy átizzadtam.
Gondolkodtam, hogy teszek rá szódabikarbónát.
Az jó lenne?
Vagy más ötlet?
Nekem a hónaljam izzadós, én is bekentem szódabikarbónával, az eredmény: kb egy hétig alig birtam hozzáérni is, mert annyira kiszáritotta, és állandóan hámlott és úgy nézett ki, mintha égési sérülést szenvedtem volna a hónaljamon.
Én ezt akarom majd kipróbálni, jókat olvastam róla, úgyhogy remélem, beválik: [link]
Szia!
Hasonló gondom van, télen-nyáron izzadok, az már kiderült, hogy pszichés mert szorongok. Elsőnek üzenem a solutioval nagyon!!!!! vigyázni, fel kell hígítani, 1:1 vagy 1:2. Kérdezőnek, sok év kísérletezés után én beletörődtem a lehetetlenbe, amit javaslok, hordj laza alsógatyát, hintőpor és fekete gatya ennyi. Én kipróbáltam az összes ilyen szert, olcsót-drágát. Semmi eredmény. Amennyiben találsz valamit ami működik, kérlek írd meg.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!