Ez beteges amit csinálok?
Figyelt kérdés
Szeretek mindenfélét megrágcsálni de csak akkor ha műanyagból van egyébként nem de a műanyag dolgokat imádom beteges ez?2010. ápr. 6. 22:32
1/10 anonim válasza:
Gondolom a tele bevásárló szatyrot nem rágod szét, mert akkor kipotyog belőle minden!XD! Nem tudom miért van ez nálad, próbáld meg rágógumival pótolni, hátha sikerül leszoknod róla.
2/10 anonim válasza:
Irnál példákat? Pld. toll? Vagy a tésztaszűrőt is, vagy a klavitúrát is?
3/10 A kérdező kommentje:
olló műanyag része,fésű,műanyag gyöngy,tálca,toll,telefon, dvd tok
2010. ápr. 6. 22:43
4/10 anonim válasza:
egy barátom kollegája a munkahelyére cipeli be az új, külön erre a célra vásárolt műanyag vállfákat :)
5/10 anonim válasza:
Hát hallod... a tálca és a DVD tok nálam kiverte a biztosítékot.. :)) Amúgy nem mondanám nagyon károsnak, én pld. papírt sodrok bármilyen papírból állandóan... legyen az buszjegy, vagy egy ötszázas... na ez se jobb :(
6/10 anonim válasza:
mi az h imádod megrágcsálni ?! megfogod a műanyag tollat és rágod ?! jézusom...-.-
tegyél el szépen mindent magad elől, fogj egy 46 darabos rágót aztán legyél el vele.
7/10 anonim válasza:
kényszert érzel arra h rágd vagy csak unatkozol ?
ha az elöbbi sztem nincs rendben veled vmi de probáld meg rágóval kérpotolni.
8/10 anonim válasza:
Ha betegség akkor ketten vagyunk betegek:O
9/10 A kérdező kommentje:
késztetést érzek h rágcsáljam ez oan nekem mint másoknak a drog vagy az alkohol
2010. ápr. 6. 23:03
10/10 anonim válasza:
most elképzelem ahogy egy tálcát rágcsálsz :D loool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!