Miért nincs étvágyam?
Figyelt kérdés
Hetek, vagy hónapok (?) óta nincs étvágyam, van, hogy 3-4 óráig nem eszek semmit, mert ne megy le egy falat sem a torkomon, pedig próbálom leerőszakolni az ételt, de nem megy. Mostanra iszonyatosan fáradt vagyok, szerintem teljesen kiürült mindenféle vitamin a szervezetemből, ingerült vagyok. Még nem ájultam el, mert azért egy kis kekszet, vagy cukros lötyit mindig fogyasztok, így mindig van egy minimális energiám, de érzem, hogy ez hosszútávon nagyon meg fogja bosszulni önmagát, viszont tényleg nincs semmi étvágyam, még a kedvenc ételeimet sem kívánom. Nem akarok fogyni, nem erről van szó, de mostanában történtek dolgok az életemben, nem érzem jól magam.2016. ápr. 12. 20:30
1/3 anonim válasza:
Szedjél B komplex vitamint és Béres cseppet. Étvágyat fokoz.
2/3 anonim válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, ő majd elküld laborba.
Sajnos én is így jártam, 10 kg ment le rólam, mire orvoshoz mentem.Kiderült, hogy toxikus májgyulladás.
De nem akarlak megijeszteni, gondolom más okozza nálad.
3/3 anonim válasza:
Egyébként ha nem pszichésen a sok stressz miatt nincs étvágyad, menj el egy vérvételre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!