Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy ideje fáj a gyomor szájam...

Egy ideje fáj a gyomor szájam mintha belerugtak volna. Pláne ha éhes vagyok. Ugye nem a hasnyálmirigyemmel van baj? Amugy van rendes étvágyam ezzel nincs gond

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a hasnyálmirigyed,viszont okozhatja krónikus gastritis,gyomorsav túlműködés,reflux.
2013. júl. 15. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Reflux lehet, magas a gyomorsavad, lehet esetleg idegeskedéstől, vagy valamilyen kajától. Az mondjuk fura, hogy akkor érzed, ha éhes vagy.
2013. júl. 15. 21:47
 3/5 anonim válasza:
Az ,hogy mi lehet a bajod attól is függ ,hogy hány éves vagy.Kb.10-14 éves korig sokaknak fáj a gyomra de ezt legtöbbször csak egy enyhe refrux okozza amit ki lehet nőni.
2013. júl. 15. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
husz éves vagyok.igaz sokat idegeskedek mostanában mert kiderült hogy mamám rákos.nemtudom milyért pont mikor éhes vagyok akkor erősödik meg
2013. júl. 15. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Az idegeskedés,stressz fokozza a gyomorsavtermelést,ami gyomornyálkahártya gyulladást okoz. Azért érzed éhgyomorra jobban,mert az étel,amit megeszel felszívja a gyomorsavat,ami a panaszaidat okozza. Az ilyen betegeknek ajánlatos naponta többször (legalább 5 alkalommal)étkezni keveset,h soha ne legyen üres a gyomor.És vegyél savcsökkentőt,illetve igyál Salvus vizet.
2013. júl. 16. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!