Mitől fájhat a derekam?
Figyelt kérdés
Vasárnap este óta fáj, pedig meg nem erőltettem szerintem, de az lehet, ha attól fájhat, hogy hétvégén volt amikor úgy mentem ki, hogy nem voltam annyira felöltözve, és kilógott. Meg felfázva is sokszor voltam az utóbbi fél évben, lehet valami a vesémmel van?
Tegnap délutánra annyira fájt, hogy a térdemig alig tudtam lehajolni. Este vettem be gyógyszert meg bekentem valami kenőccsel, és reggelre kicsit jobb is lett, de most tesi után megint annyira fáj, hogy ülni se tudok normálisan.
A házi orvoshoz ha elmegyek kezd velem valamit? Mert nem szokott nagyon megvizsgálni, többnyire az igazolást megírja aztán ennyi.
2016. ápr. 12. 11:58
1/2 anonim válasza:
Ha sokat ülsz görnyedten, attól is fájhat.
2/2 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, ő ad majd beutalót orthopédiára, vagy gerinc röntgenre, esetleg fel is ír valamit a fájdalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!